هفت هنر
  • خانه
  • سینما
  • نقاشی
  • موسیقی
  • مجسمه‌سازی
  • معماری
  • ادبیات
  • تئاتر
  • بیوگرافی
  • رنگارنگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • سینما
  • نقاشی
  • موسیقی
  • مجسمه‌سازی
  • معماری
  • ادبیات
  • تئاتر
  • بیوگرافی
  • رنگارنگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
هفت هنر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه بیوگرافی

بیوگرافی پارسا پیروزفر

4 شهریور 1402
در بیوگرافی
0
پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر (زاده‌ ۲۲ شهریور ۱۳۵۱) بازیگر سینما و تلویزیون؛ مدرس، بازیگر و کارگردان نمایش، نقاش، نمایشنامه‌نویس و مترجم ایرانی است.

 پارسا پیروزفر

 <yoastmark class=

به گزارش هفت هنر : پارسا پیروز فر در تاریخ ۲۲ شهریور سال ۱۳۵۱ در تهران متولد شد.

او دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دانش‌آموخته رشته بازیگری از آکادمی هنرهای نمایشی حمید سمندریان است. علاقه‌مندی اش به نقاشی سبب شد تا در طی سال‌های ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹، هنگامی که او در مقطع تحصیلی دبیرستان و در رشته ریاضی و فیزیک مشغول به تحصیل بود، به خلق داستان‌های مصور بپردازد آثار مصوری که در آن خود قصه گوست و خود نیز تصویرگر، و با توجه به اطلاعات ثبت شده در وبسایت رسمی اش، تا کنون هنوز اقدامی برای چاپ این آثار نشده‌است.

بعد از اتمام مقطع تحصیلی دبیرستان در رشته ریاضی و فیزیک در سال ۱۳۶۹، پارسا پیروزفر تحصیلات خود را در رشته نقاشی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران ادامه داد، منزلی که اولین تجربه‌های بازیگری تئاتر خود را نیز از صحنه نمایش آنجا آغاز نمود.

از دغدغه‌های او همچنین همواره صدا بوده‌است و زمانی را نیز از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ به صداپیشگی پرداخته‌است. اولین حضور او در سینما در سال ۱۳۷۳ در نقشی کوتاه (شیخ سالک) در فیلم پری به کارگردانی داریوش مهرجویی بود.

کودکی <yoastmark class=

همان سال، همزمان به تحصیل در رشته نقاشی، متد استانیسلاوسکی را نزد مهین اسکویی، کارگردان و مدرس تئاتر و مترجم آثار نمایشی آموخت؛ و در سال ۱۳۷۴ مشغول به آموختن بازیگری در آکادمی هنرهای نمایشی سمندریان نزد حمید سمندریان شد. اولین حضور رسمی اش در تئاتر در مقام بازیگر در سال ۱۳۷۴ در نقش ماریوس در نمایش بینوایان اثر ویکتور هوگو به کارگردانی بهروز غریب پور بود. او در سال ۱۳۷۶ با اتمام رشته نقاشی در مقطع لیسانس از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد.

همان سال با بازی در نقش هیکارو در نمایش بانو آئویی اثر یوکیو میشیما به کارگردانی بهرام بیضایی دومین حضور رسمی اش در تئاتر در مقام بازیگر رقم خورد. پیروزفر نمایشنامه هنراثر یاسمینا رضا را در سال ۱۳۸۰ کارگردانی کرد و به روی صحنه برد. هنر اولین کارگردانی او بود. در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ به تدریس بازیگری در مؤسسه فرهنگی و هنری کارنامه و همچنین تدریس کلاس‌های فوق‌العاده بازیگری در دانشگاه علامه طباطبایی پرداخت. او همچنین در سال‌های ۱۳۸۶، ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ در مدرسه فیلمسازی و پژوهش‌های سینمایی هیلاج به تدریس بازیگری پرداخته‌است.

از دیگر فعالیت‌های هنری وی پس از اتمام مقطع تحصیلی دبیرستان که در مقاطع زمانی متفاوتی به آنها پرداخته‌است می‌توان از فعالیت در زمینه طراحی گرافیک، ساختن تیزر و مجسمه‌سازی نام برد. در حال حاضر نیز او همزمان با پرداختن به بازیگری سینما و بازیگری و کارگردانی تئاتر، در مقاطع زمانی متفاوتی به نقاشی، ترجمه آثار نمایشی اش و طراحی صحنه و لباس بعضی از این آثار نمایشی نیز می‌پردازد.

پیروزفر در مقام بازیگر و کارگردان، نمایش‌های گلن گری گلن راس اثر دیوید ممت به ترجمه امید روشن ضمیر را در سال ۱۳۹۰، نمایش نامه خوانی خدای کشتار اثر یاسمینا رضا را در سال ۱۳۹۱، نمایش سنگ‌ها در جیب‌هایش اثر مری جونز به ترجمه خود را در سال ۱۳۹۲، نمایش بر پهنه دریا اثر اسلاومیر مروژک را در سال ۱۳۹۳، نمایش ماتریوشکا به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری خود را در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶، نمایش یک روز تابستانی اثر اسلاومیر مروژک به ترجمه خود و سپیده خسروجاه را در سال ۱۳۹۷ و نمایش ملاقات به ترجمه و کارگردانی خود را زمستان ۱۳۹۷ و بهار ۱۳۹۸ به روی صحنه برده‌است. پارسا پیروزفر در نمایش ملاقات نیز مانند ماتریوشکا خود طراح صحنه نمایشش بود.

همسر پارسا پیروزفر
چندین بار خبر ازدواج پارسا پیروزفر در شبکه های اجتماعی منتشر شده که تمامی آنها کذب بوده و او همچنان مجرد می باشد.

مهاجرت پارسا پیروزفر به کانادا
براساس اخبار منتشر شده محل اقامت دائم پارسا پیروزفر کانادا است و اجراهای مختلفی را هم دراین کشور و هم در لس آنجلس بر روی صحنه برده است.

شایعه فرزندی هما روستا
در سال 1394 در مراسم خاکسپاری هما روستا همسر حمید سمندریان شایعه ای درباره این موضوع که پارسا پیروزفر فرزند این زوج هنری می باشد منتشر شده که این خبر با توجه به تفاوت فامیلی آنها تکذیب شد.

صدا پیشگی
یکی از علایق پارسا پیروزفر صدا پیشگی بوده که استعداد خود در فیلم پرواز بر فراز آشیانه فاخته با نریشن خوانی او برای نابینایان نشان داده است.

 

فعالیت های هنری <yoastmark class=

خواستگاری هانده ارچل از پارسا ؟

خواستگاری هانده بازیگر ترکیه‌ای از پارسا پیروزفر مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفت. گفته شده است بعد از بازی پارسا پیروز فر در سریال مولوی که در خاک ترکیه صورت گرفت رابطه عاشقانه ای از سوی هاندره ارچا به وجود آمده است که پارسا پیروز فر مثل همیشه جواب این عشق و خواستگاری را منفی داده است.

هانده ارچل
هانده ارچل

پارسا پیروزفر از جمله بازیگران ایرانی است که تمایلی به ازدواج ندارد. پارسا پیروزفر فارغ التحصیل لیسانس رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. پارسا پیروزفر یک مجسمه ساز موفق هم می باشد. پارسا پیروزفر (Parsa Pirouzfar) از پدری نظامی (سرهنگ گارد) و مادری فرهنگی (دبیر دبیرستان) به دنیا آمده. پارسا پیروزفر در سریال در پناه تو درخشید. پارسا پیروزفر به تازگی در سریال یاغی ایفای نقش کرده است.

پارسا پیروزفر از جمله بازیگرانی است که تا به حال با هیچ روزنامه، مجله و یا رسانه ای مصاحبه نکرده است.

آقای پیروزفر مجرد بوده و اطلاعاتی مبنی بر ازدواج او در دسترس نمی باشد.

پارسا پیروزفر چگونه بازیگر شد؟

پارسا پیروزفر در سال های 1386، 1389 و 1390، به تدریس بازیگری در مدرسه فیلمسازی و پژوهش های سینمایی هیلاج پرداخته است. او همزمان با پرداختن به بازیگری سینما و بازیگری و کارگردانی تئاتر، در مقاطع زمانی متفاوتی به نقاشی، ترجمه آثار نمایشی، طراحی صحنه و لباس برخی از کارهای خود می پردازد.

علاوه براین پس از اتمام دبیرستان و تا کنون در زمینه های مختلفی از جمله گرافیک و تصویرسازی، مجسمه سازی، ساختن بنرهای تبلیغاتی و دوبله نیز فعالیت کرده است

 

داوری‌ها

نهمین جشنواره فیلم های ایرانی ِ استرالیا ۱۳۹۹

خانه تئاتر ایران ۱۳۸۹–۱۳۹۰

چهاردهمین جشن خانه سینما ۱۳۸۹

دهمین جشن خانه سینما ۱۳۸۰

نهمین جشن خانه سینما ۱۳۷۹

عضویت در انجمن

عضو مؤسس در انجمن بازیگران تئاتر ایران

عضویت در خانه سینما

عضویت در انجمن بازیگران سینمای ایران

عضویت در انجمن بازیگران تئاتر ایران

عضویت در خانه تئاتر
تدریس بازیگری

کلاس و کارگاه مستقل بازیگری

تدریس بازیگری در مدرسه فیلمسازی و پژوهش‌های سینمایی هیلاج / ۱۳۸۶، ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰

کلاس‌های فوق‌العاده بازیگری در دانشگاه علامه طباطبایی / ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵

تدریس بازیگری در مؤسسه فرهنگی و هنری کارنامه / ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵

آثار سینمایی پارسا پیروزفر

۱۳۹۸ تی تی
۱۳۹۸ مست عشق
۱۳۹۸ مجبوریم
۱۳۹۷ بی‌حسی موضعی
۱۳۹۳ شکاف
۱۳۹۳ نزدیکتر
۱۳۹۲ زندگی جای دیگریست
۱۳۸۹ اینجا بدون من
۱۳۸۹ اسب حیوان نجیبی است
۱۳۸۸ شبانه روز
۱۳۸۳ نقاب
۱۳۸۳ زن زیادی
۱۳۸۲ مهمان مامان
۱۳۸۲ وقت چیدن گردوها
۱۳۸۱ اشک سرما
۱۳۸۱ عروس خوشقدم
۱۳۷۹ دختری بنام تندر
۱۳۷۸ اعتراض
۱۳۷۸ دختران انتظار
۱۳۷۷ شیدا
۱۳۷۶ مرسدس
۱۳۷۴ ضیافت
۱۳۷۳ پری
۱۳۷۱ مجسمه

آثار سینمایی <yoastmark class=

<yoastmark class=

پارسا پیروزفر در سریال یاغی

سریال یاغی به کارگردانی محمد کارت و تهیه کنندگی سیدمازیار هاشمی در سال 1400 است که از شبکه نمایش خانگی منتشر می شود.

این سریال که به زندگی جوانی به نام جاوید(علی شادمان) و مشکلات او از گرفتن شناسنامه تا رفتن به مسیر درست کشتی و رسیدن به دختر مورد علاقه اش را نشان می دهد.

پارسا پیروزفر در سریال یاغی نقش بهمن را ایفا می کند که صاحب باشگاه کشتی است و علاوه براین یک مرکز تفریحی را اداره می کند.

طناز طباطبایی بازیگر شخصیت طلا مطلا، نقش همسر او را در این سریال ایفا می کند و امیر جعفری، مه لقا باقری، عباس جمشیدی فر، نیکی کریمی، فرهاد اصلانی، آبان عسگری، الیکا ناصری، مهدی حسینی نیا و جواد خواجوی بازیگران دیگر این سریال را تشکیل می دهند.

پارسا پیروزفر در سال 1394، نمایش 8 اپیزودی ماتریوشکا را که بر اساس داستان های کوتاه آنتون چخوف ترجمه کرده و نوشته بود را به صورت نمایش های کوتاه و مرتبط، به صورت تک نفرهاجرا کرد.

علاقه پارسا پیروزفر به نقاشی باعث شد تا در سالهای دبیرستان و تحصیل در رشته ریاضی و فیزیک، داستان های مصوری را خلق کند. این آثار مصور که در آن خود قصه گو و تصویرگر آن است تاکنون چاپ نشده و فقط در وب سایت رسمی پارسا پیروزفر منتشر شده اند.

نمایش ماتریوشکا پنجمین کار پارسا پیروزفر در مقام کارگردانی بود که به مدت دو سال در شهرهای مختلف آمریکا و کانادا نظیر لس آنجلس، سن دیگو، برکلی، مونترآل و ونکوور با استقبال زیادی اجرا شد. پارسا پیروزفر برای بازی در نمایش ماتریوشکا موفق به دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر در سال 1395 شد.

پارسا پیروزفر در سریال در پناه تو

سریال در پناه تو به کارگردانی حمید لبخنده در سال 1374 را می توان انقلابی در ساخت سریالهای بعد از انقلاب دانست. این سریال با معرفی چهره های جوان و با استعدادی همچون لعیا زنگنه، حسن جوهرچی، رامین پرچمی و پارسا پیروزفر، یکی از سریالهای پر بیننده در دهه هفتاد بود. بازیگران این سریال اگرچه در فیلم و سریالهای قبل از در پناه تو نیز حضور داشتند اما با حضور در این سریال شهرت بیشتری کسب کردند.

نقش پارسا پیروزفر در این سریال به دلیل ممیزی های بسیار، کمرنگ شده و بخش زیادی از بازی او حذف شد اما حضور اندک او در سریال در پناه تو، بسیار قابل توجه بود.

 

فیلم‌های کوتاه پارسا پیروزفر
۱۳۸۳ دیروقت

آثار تلویزیونی پارسا پیروزفر
۱۳۸۷–۱۳۸۲ در چشم باد
۱۳۸۱ سفر سبز
۱۳۷۷ در قلب من
۱۳۷۴ در پناه تو
آثار نمایش خانگی پارسا پیروزفر
۱۴۰۰ یاغی
تئاترهای پارسا پیروزفر
۱۳۹۷–۱۳۹۸ ملاقات
۱۳۹۷ بینوایان
۱۳۹۷ یک روز تابستانی
۱۳۹۴–۱۳۹۶ ماتریوشکا
۱۳۹۳ بر پهنه دریا
۱۳۹۲ سنگ‌ها در جیب‌هایش
۱۳۹۱ خدای کشتار
۱۳۹۰ گلن گری گلن راس
۱۳۸۰ هنر
۱۳۷۷ بانو آئویی
۱۳۷۴–۱۳۷۶ بینوایان
پارسا پیروزفر و صداپیشگی
۱۴۰۰ فیلم پرواز بر فراز آشیانه فاخته (سینمای ویژه نابینایان )

جوایز و افتخارات پارسا پیروزفر

  • برنده تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل برای بازی در تئاتر ماتریوشکا در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر
  • برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد درام تلویزیونی از دوازدهمین جشن دنیای تصویر (حافظ) برای بازی در سریال در چشم باد / ۱۳۸۹
  • برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از دید مخاطبان از شبکه جهانی جام جم برای بازی در سریال در چشم باد / ۱۳۸۹
  • برنده جایزه بهترین بازیگر خارجی مرد از دید مخاطبان از پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ‘خروس زرین و صد گل’ کشور چین برای بازی در فیلم اشک سرما / ۱۳۸۵
  • برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم‌های آسیایی دهلی نو برای بازی در فیلم اشک سرما / ۱۳۸۴
  • برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم مهمان مامان / ۱۳۸۳
  • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مرد از هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم اشک سرما / ۱۳۸۳
  • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از بیست و دومین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم مهمان مامان / ۱۳۸۲
  • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشن خانه سینما برای بازی در فیلم اعتراض / ۱۳۷۹
  • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشن خانه سینما برای بازی در فیلم شیدا / ۱۳۷۹
برچسب: بیوگرافی پارسا پیروزفرپارسا پیروزفر

مطالب مرتبط

حامد بهداد
بیوگرافی

حامد بهداد

17 اردیبهشت 1404
بهنوش بختیاری
بیوگرافی

بهنوش بختیاری

15 اردیبهشت 1404
ترانه علیدوستی
بیوگرافی

ترانه علیدوستی

7 اردیبهشت 1404
پست بعدی
احسان علیخانی

احسان علیخانی

سه کام حبس

سه کام حبس اساساً فیلمی قصه‌گو است

قاچاق فیلم‌ها

قاچاق فیلم‌ها و درگذشت نویسنده جنجالی و بازداشت یک عکاس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

توصیه شده

«هنر به علاوه هنر» در ژینوس افتتاح شد

«هنر به علاوه هنر» در ژینوس افتتاح شد

2 سال قبل
فیلم کوتاه

فیلم کوتاه بستر مناسبی برای تجربه اقتباس است

2 سال قبل
پوستر فیلم سینمایی «ماریا» منتشر شد

پوستر فیلم سینمایی «ماریا» منتشر شد

2 سال قبل
نگرش ایرانی سبب تولید آثار «پند سابیتو» شد

نگرش ایرانی سبب تولید آثار «پند سابیتو» شد

2 سال قبل

دسته بندی ها

  • ادبیات
  • بدون دسته
  • بیوگرافی
  • تئاتر
  • رنگارنگ
  • سینما
  • مجسمه‌سازی
  • معماری
  • موسیقی
  • نقاشی

برچسب ها

ادبیات اسکار انتشار اکران بازیگر بازیگران هالیوود بهرام افشاری بیوگرافی تئاتر تئاتر شهر تلویزیون جان کانستبل جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران خانه هنرمندان ایران زخم کاری سه کام حبس سینما سینماها سینمای ایران شاعر علیرضا قربانی فراخوان فروش فسیل فیلم باربی مارگو رابی مجسمه سازی مجسمه‌سازی محمدرضا شجریان معماری موسیقی مولانا نقاشی نقش نمایش خانگی نمایشگاه نقاشی نیما یوشیج همایون شجریان هنرهای نمایشی هوش مصنوعی پرویز پرستویی پژمان جمشیدی کاخ گلستان کنسرت‌ کودکان
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

پر بازدیدترین

یارانه ۲۵ میلیاردی تجهیز کتابخانه‌ دانشگاه‌های کشور

گره کوری که در یک آلبوم باز شد؛ ثریا قاسمی و قصه «کی بود کی نبود»

زمان انتشار نسخه با کیفیت فیلم سفید برفی مشخص شد

ثبت‌نام بن‌کارت نمایشگاه کتاب شروع شد

مهران مدیری با جان بی قرار کنسرت می‌دهد

«گیله پیرمرد» در راه سینماها

اخبار مهم

حامد بهداد
بیوگرافی

حامد بهداد

17 اردیبهشت 1404
0

حامد بهداد یکی از بازیگران برجسته و صاحب‌سبک سینمای ایران است که با حضور در نقش‌های متفاوت،...

مجسمه‌های گره‌ای از انسان به بام رسیدند

مجسمه‌های گره‌ای از انسان به بام رسیدند

17 اردیبهشت 1404
موفقیت ۶ کودک ایرانی در نمایشگاه نقاشی بلغارستان

موفقیت ۶ کودک ایرانی در نمایشگاه نقاشی بلغارستان

17 اردیبهشت 1404
یارانه ۲۵ میلیاردی تجهیز کتابخانه‌ دانشگاه‌های کشور

یارانه ۲۵ میلیاردی تجهیز کتابخانه‌ دانشگاه‌های کشور

17 اردیبهشت 1404
گره کوری که در یک آلبوم باز شد؛ ثریا قاسمی و قصه «کی بود کی نبود»

گره کوری که در یک آلبوم باز شد؛ ثریا قاسمی و قصه «کی بود کی نبود»

17 اردیبهشت 1404
هفت هنر

خبرگزاری ما خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند.

 

 

خبرهای محبوب
  • حامد بهداد 17 اردیبهشت 1404
  • مجسمه‌های گره‌ای از انسان به بام رسیدند 17 اردیبهشت 1404
  • موفقیت ۶ کودک ایرانی در نمایشگاه نقاشی بلغارستان 17 اردیبهشت 1404
خبرهای ویژه
  • حامد بهداد 17 اردیبهشت 1404
  • مجسمه‌های گره‌ای از انسان به بام رسیدند 17 اردیبهشت 1404
  • موفقیت ۶ کودک ایرانی در نمایشگاه نقاشی بلغارستان 17 اردیبهشت 1404
خبرهای اخیر
  • حامد بهداد 17 اردیبهشت 1404
  • مجسمه‌های گره‌ای از انسان به بام رسیدند 17 اردیبهشت 1404
  • موفقیت ۶ کودک ایرانی در نمایشگاه نقاشی بلغارستان 17 اردیبهشت 1404

 طراحی و اجرا توسط: آریان وب

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • سینما
  • تئاتر
  • نقاشی
  • مجسمه‌سازی
  • موسیقی
  • ادبیات
  • معماری
  • رنگارنگ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن